Gua dan kenapa gua menulis

Harus gua akuin, I’m an awesome guy. Banget. But I’m not really a good writer. Yes. That is the damn truth. Semua yang gua tulis banyak yang incoherent, gak konsisten, cenderung mempermainkan pembaca, gak perduli ama tata krama, dan suka menjilat ludah sendiri, even in the same posting. But, gua suka banget nulis. Why? That is such a good question. Why do i like to write? Let me throw a more big fuckin question, why do we all like to write?

Apa karena kita ingin berbagi? Mengeluarkan uneg-uneg dan isi pikiran? Memberi informasi? Mencari duit? Mencari teman, cinta, dan musuh? Semuanya bener. Tetapi menurut gua, the real reason kenapa gua nulis dan mungkin kebanyakan orang juga menulis, itu karena kita gak pengen sendirian. We always want to be surrounded by people who acknowledged us. Yes, teori goblok ini juga berlaku buat orang2 introvert yang menulis. Because deep down, us humans, the assholes in this planet, is a fuckin social creature. We cannot live without someone else, mau sekuat apapun kita berusaha. Yeah, yeah, each one of us pasti punya istri, anak, teman, pacar, pendeta, whatever it is. In real world, we are never alone. We all have every other person in our heart. But it is different buat orang2 yang benar2 nulis karena because its the passion(like me), we always alone(or at least sekedar merasa) in our mind, and we felt that, and we cannot help that to vanish. It is imprinted in our heart and soul. Gak ada yang salah emang dengan hal ini, because truthfully, being able to write something, mau seampas apapun hasilnya itu, its awesome and amazingly satisfying. Kita punya dunia sendiri untuk diciptakan tanpa batasan tembok, teknologi, uang, atao bahkan moral. We have the fuckin world in our hands baby! Fuck all those rules!~

So, kenapa gua nulis entry ini? apakah ini another ranting gak jelas by me? atau sekedar tulisan ngasal untuk memenuhi kuota bulanan yang cuma eksis di benak gua? Like i said, I dont know. I just want people to read tulisan gua and somehow mungkin merasuk ke otak mereka and thinkin about something. I don’t care whether orang yang baca blog gua cuma satu atau dua orang, atau delapan juta orang, i don’t really care. See? I’m a fuckin bad writer, statement gua lagi2 kontradiksi satu sama laennya. Well, that’s probably because that i’m a fuckin human being!

And, oh, I’m gonna make a promise yang punya kemungkinan 50/50 bakal gua break di taon ini. I’m going to write more, more and more. Like minimal 3 post every month. I promise..

 

Advertisements

3 thoughts on “Gua dan kenapa gua menulis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s