Gue dan Curhat Part I

Pernah punya feeling kalo elu pengen banget nulis, elu harus nulis, but why the fuck there is nothing interesting or apapun yang lewat di otak lu buat ditulis? Yea, that’s what I felt tonite. Gak malem ini doang sih, uda 2-3 minggu. That’s why this awesome blog gak keupdate. But perhaps gua mesti gak terlalu serius juga sih in writing. There’s a saying that you’re going to lose your magic once you try really serious about your passion..

But Alas, I want to write, so lets hear all the random bullshit yang ada in my jenius brain.

Pernah denger kalimat never judge the book by its cover kan? Fuck, kalimat itu gak pernah kerasa benernya sampe malem ini. So when my brother borrowing out my car, ada tukang tektek lewat gitu. Gue gak terlalu yakin sebenernya. Grobaknya gembel2 lecek lusuh gitu. But whatever, gembel uda teriak2 encore di perut gue. Gue panggil dan pesen nasi goreng deh. Cara masaknya amatiran banget. But damn, after gua makan, that is one of the greatest nasi goreng yang pernah gw rasain. I’m like. Goddamn. Dan gua tau kemungkinannya kecil banget gua bisa ngerasain itu nasi goreng lagi, because I never seen that dude before. Shit man, kayanya Boyz II Men emang bener, it is so goddamn hard to say goodbye to yesterday..

Lately, urge gua buat minum2 gitu kok muncul ya. Kayanya pengen banget minum2, get a little tipsy gitu and then letting all the truth inside all the liquor pouring out from my mouth. What is up with drinking ya? Dan gw juga coba jadiin GF gua suka ama liquor sih. And she likes it, cuma efek sampingnya itu yang dia gak suka. Kalo abis minum kulitnya jadi gatel2 dan kering gitu. Hehehehe. Newbie yah. But that’s cute. I don’t remember I’ve ever known a girl like her before. Every other girl in my adult life before her is drink ready. Well, that’s my future wife. I love her more than anything..

Damn, I still cant believe the thin white duke is dead. This next 10 years bakalan hard banget buat gua. Ric Flair, Slyvester Stallone, Keith Richard/Jagger, a lot of my idol uda masuk ke dalem Zona Rawan nih. Oh, and seneng banget gua stallone masuk nominasi Oscar. He’s deserved it!

Oh, and what is up with the words You Can’t Always Get What You Want – nya Rolling Stones sih? Can somebody help me in determining artinya. Artinya elu gak boleh selalu dapetin apa yang elu mau, atau elu gak bisa selalu dapetin apa yang elu mau?

Juventus is Awesome…

Oh, and Straight Outta Compton is interesting too..

Dan bagian terakhir, Gua gak pernah nyangka kalo gua bakal ngomong kaya gini, but lately kayanya passion gua buat maen game berkurang drastis deh. Rise of the Tomb Raider, Just Cause 3, and lots of other great titles keluar belakangan. I should be excite right? Gue mestinya nafsu banget buat beresin game2 itu. But fuck, I don’t have the Urge Anymore.. Its like, Yeah, I can make it without playing those game. Tapi ya the worst part is, gua ketagihan maen Final Fantasy Record Keeper in my phone. A fucking FREEMIUM. Let me repeat that. A FUCKING FREEMIUM. And gua mungkin uda ngabisin duit lebih dari sejuta buat game itu. Its like somebody telling everyone that he will never ever ever ever fuck a very specific girl, but he did it anyway…

That’s all…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s