Gue dan Kritikuspurapura’s Top 10 Favorite Food of all time!

I'm fat. Berat gw sekitar 90 Kg, sementara tinggi gue 170 Cm. Gak stabil emang, but who gives a crap, I'm awesome and asshole. ┬áSeperti kebanyakan orang, gluttony of food itu is my favorite seven deadly sins, dan tanpa basa basi bacot lagi, ini dia 10 makanan favorit gw! (Honorable mention goes too : Mosaka(Greek's... Continue Reading →

Advertisements

Gue dan 5 random restoran di Jakarta Pusat yang pengen gw sebut..

Yep, I officially out of idea buat nulis something di blog ini. So, lets go to the last resort and going in a Gordon Ramsay way. Kenapa di Jakarta Pusat? Because why the fuck not... YA UDAH BISTRO, Sabang/Menteng For such a corny and stupid name, gw ga nyangka bistro ini actually a very good... Continue Reading →

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑