Gue dan Song of the Week IV : Radiohead – Weird Fishes

Buat gw, In Rainbows itu albumnya Radiohead yang paling ngepop, in terms gampang ato ngak masuknya. Its simple, catchy, but once you get it, kerasa bener dalemnya. Its like your everyday task yang simple, icip2, tapi akhirnya ngebentuk kepribadian elu dan making you who you are. Weird Fishes bukan track favorit gue di In Rainbows(its Nude), but jadi yang paling menarik dan paling sering gw puter. Why? Its calming. Bikin gua tenang banget. This is the kind of song yang gentle bener buat dinikmati dilahap didengerin pas elu riding a bike malem2 pas pulang kerja, sendirian dibalik setang mobil lu nikmatin Jakarta di waktu malem pas diatas jalan layang Sudirman Cassablanca, or just alone in your room looking out the window sementara corona in your left hand…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s