Gue dan Kritikuspurapura’s Music Charts Part I, 7 July 2014

Dalam rangka meningkatkan kembali animo, gairah asmara, dan napsu gw untuk nulis ditengah2 “kesibukan” berkantor dan “bersosialisasi” gw yang begitu penuh, gw mau bikin kolom mingguan ah. Isinya? 15 lagu favorit gw! Jadi semacem chart/hitlist gitu lho. Dari dulu pas jaman SMP/SMA sebenernya gw pernah bikin kaya ginian sendiri. Cuma as time goes by, gak pernah lagi. So, disaat traffic blog gw lama2 makin ngelunjak, kenapa gak gw coba aja bikin hitlist mingguan? Itung-itung menyebarkan musik bagus. Oh, iya di chart ini isinya bukan lagu baru doang ya, ini 15 lagu yang gw suka di minggu tsb. Jadi tiap minggu bakalan ada new entry, atopun perubahan posisi. So, inilah dia…

(formatnya Artist – Title – Album – Year)

XV. Ariana Grande feat Iggy Azalea – Problem , from My Everything , 2014 (Yep, I love this corny song..)

XIV. Garbage – Queer, from Garbage, 1995

XIII. U2 – Desire, from Rattle and Hum, 1988( That sweet Intro Guitar Riff)

XII. Elton John – Mona Lisas and Mad Hatters, from Honky Chateau, 1972

XI. Jamiroquai – Corner of the Earth, from A Funk Oddysey, 2001

X. Nujabes – A Day by Atmosphere, from Metaphorical Music, 2003

IX. Elton John – Goodbye Yellow Brick Road, from Goodbye Yellow Brick Road, 1973(Fuckin Addictive. You can’t plant me in a PENTHOUSE!!..)

VIII. Eric Clapton – Let it Rain, from Eric Clapton, 1970

VII.Mr Big – Ain’t Seen Love Like That, from Bump Ahead, 1993

VI.Suede – Hit Me, from Bloodsports, 2013

V. Michael Jackson – Never Can Say Goodbye, from Maybe Tomorrow, 1973

IV. Oasis – Slide Away, from Definitely Maybe, 1993(Hidden GEM nih lagu)

III. Aerosmith – Janie’s Got a Gun, from Pump, 1989

II. Elton John – Little Jeannie, from 21 at 33, 1980

I. Michael Jackson feat Justin Timberlake – Love Never Felt so Good, from XScape, 2014 (Impossible to dislike ni lagu..)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s